La campanya "Sí o no, tú decides", destinada a donar arguments a favor de la independència i dissenyada exclusivament en castellà, ha estat vetada per diverses emissores de ràdio d’àmbit estatal, segons denuncia l’entitat Catalunya Estat, promotora de la campanya, que assegura que diverses emissores han decidit no emetre les falques tot i que en algun cas ja havien estat inicialment aprovades.

En concret, segons assenyala Catalunya Estat, la Cadena Ser “inicialment va aprovar l’emissió de les falques”, però “va desdir-se poc abans de començar la programació de les mateixes”. Per la seva banda, Onda 0 i Kiss FM “no acaben de trobar el moment per donar resposta a la sol·licitud de contractar l’emissió de les falques”, mentre que Cadena 100 i Rock FM haurien aprovat les creativitats i tot i començar l’emissió el passat dimarts, posteriorment han estat retirades de la graella.

En canvi, segons Catalunya Estat, les mateixes falques es poden escoltar amb normalitat en altres emissores com Ràdio Teletaxi i FlaixFM.