Ara sí. 58 dies després d'amarrar al port de Barcelona, el vaixell de Piolín ha salpat avui de la capital catalana, mentre que el que era al port de Tarragona ha vingut cap a la capital catalana.

Presumiblement, el GNV Azurra, que és el que estava a Tarragona, ha vingut al port de Barcelona per substituir el Moby Dada, ja que segons la secció de la CNT dels amarradors del port ha ocupat el lloc del Piolín. 

El vaixell dels personatges de la Warner va arribar a Barcelona el 20 de setembre, uns quants dies abans de la celebració del referèndum de l'1-O i justament el mateix dia en què la Guàrdia Civil va escorcollar diversos organismes de la Generalitat i va acabar detenint 14 alts càrrecs del Govern que, en alguns casos, van dormir dues nits a la caserna de la policia espanyola, com el secretari d'Hisenda, Lluís Salvadó.

Ara, gairebé dos mesos després i després que els mateixos agents de la policia de l'Estat es queixessin de les condicions dels vaixells, continuaran a Catalunya, però dormiran en hotels, ja que després de l'aplicació de l'article 155 de la Constitució per part del president espanyol, Mariano Rajoy, no han tingut tants problemes com els dies abans i després de l'1-O.