El columnista Alfonso Ussía, habitualment alineat amb el Partit Popular, ha girat l’espatlla a Mariano Rajoy, tot advertint-lo que amb la seva actitud davant de l’independentisme català corre el risc que “el proper CIS serà un zas!”.

Així s’ha expressat Ussía en un article publicat a La Razón, on assegura que la llei no es compleix “davant la claredat i la fatxenderia del separatisme català”, ja que “el diàleg i els tripijocs han tombat el compliment” de les lleis. “El compliment de la llei pot ser molest i antipàtic, però és obligatori”, ha afegit.

El columnista continua recordant: "Jo mateix formo part dels milions d’espanyols que han votat Rajoy, que hem confiat en Rajoy i que hem cregut que Rajoy seria un bon president del govern espanyol, i ara n’estem fins al capdamunt de Rajoy, de Soraya, de Montoro i de la política ensucrada i dolça del govern d’Espanya amb els destructors d’Espanya”.

Per tot plegat, Ussía creu que “Rajoy s’ha cansat i ens ha cansat als altres, propis i aliens”. “O el PP canvia d’imatges i d’actituds o el proper CIS serà un zas!”, rebla.