Que l'Exèrcit intervingui a Catalunya per garantir la unitat d'Espanya. Aquesta és la proposta que el periodista i tertulià de Intereconomía Eduardo García Serrano defensava fa uns dies al programa Gracias por nada de la cadena.

"No es pot delegar el govern d'una regió d'Espanya, d'una comunitat autònoma, d'un comtat de la corona d'Aragó, en una banda de separatista que a més de lladres el que pretenen és intoxicar", exclamava García Serrano.

El tertulià també acusa el Govern de "lladres separatistes que han tret fins i tot les teranyines de les butxaques dels nostres compatriotes catalans". A més, veu "intolerable" que als nens catalans "se'ls eduqui en un odi permanent a Espanya", per la qual cosa creu que cal "arrabassar la competència d'educació" a la Generalitat i "després totes les altres".

Aquest mateix tertulià d'Intereconomía va ser condemnat l'any 2010 per un delicte d'injúries greus pels insults que va proferir contra l'exconsellera de Salut catalana, la socialista Marina Geli, en un programa d'aquest mateix canal.