El diputat de la CUP al Parlament Benet Salellas creu que la decisió de l'Audiència de Barcelona de reobrir la causa contra sis regidors de Badalona per haver obert al públic l'Ajuntament el passat 12 d'octubre demostra que "no hi ha democràcia possible dins de la justícia espanyola". 

Salellas ha declarat que la jerarquia judicial està construïda d'una manera que "si hi ha algun jutge que surt del guió i protegeix l'exercici de la llibertat d'expressió, hi haurà una garantia judicial per corregir-lo i imposar el missatge unívoc de l'Estat espanyol". 

El cas dels regidors de Badalona es reobre després que el Jutjat d'Instrucció número 4 de Badalona l'arxivés després de determinar que l'obertura de les dependències municipals s'havia limitat a una performance. Ara, l'Audiència ha tornat a reobrir el cas, després d'haver acceptat un recurs de la Fiscalia. 

Una decisió que Salellas ha rebut amb perplexitat i ha sentenciat que l'única sortida és "el trencament amb la legalitat i el sistema judicial espanyol".