El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, s'ha apuntat al Dia dels Sants Innocents. La seva broma ha estat anunciar via Instragram que a partir de l'1 de gener que traslladaran el departament de Presidència a Girona "bàsicament per escurçar el trajecte entre casa i la feina".

I no només això. També ha donat com a argument que traslladarà el departament "perquè trobo a faltar la ciutat i els xuixos". 

La innocentada, però, no ha colat entre els seus seguidors a la xarxa social, que han aprofitat per fer encara més broma i agafar-se a la frase del programa satíric Polònia, on Puigdemont sempre apareix en el discurs final exclamant un "visca Catalunya, però Girona més".

Alguns l'han afalagat expressant-li que "m'encanta el nostre president" o que "ets un gran president" i d'altres s'han arribat a empassar la notícia.

"Doncs jo m'ho he cregut", assegurava una noia, mentre que un altre escrivia: "Bon dia. No crec que sigui una broma. És un ciutadà més que vol romandre a prop de la seva família i de la seva ciutat".

El millor de tot és que diferents seguidors li han fet saber que això seria una bona idea. "Em semblaria molt bona idea. Hauríem d' aprendre a descentralitzar després del que s'està vivint amb Spain", posava sobre la taula un, i un altre l'emplaçava a "dir-ho un dia que no fos sants inocents... ens mereixem ser la capital. Carles no ens fallis".