El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha transmès un "missatge de confiança i tranquil·litat" als treballadors públics assegurant que el procés es durà a terme "a la manera catalana, de manera democràtica, seriosa, responsable i en positiu, i d'acord amb el mandat que els ciutadans ens van atorgar a les urnes".

En una carta que ha enviat als treballadors públics amb motiu de la Diada de Sant Jordi, Puigdemont afirma que Catalunya viu "un moment polític intens, no absent d'incerteses però alhora generador d'esperança i il·lusió". El president català també ha afegit, en aquest context, que l'objectiu és oferir a Catalunya "noves i majors oportunitats".

CartaCP

En la missiva, Puigdemont agraeix la feina feta als treballadors perquè l'administració de la Generalitat pugui complir "el seu màxim compromís d'estar al serveu dels ciutadans i contribuir a construir un país més just i de més qualitat".

Puigdemont desitja una bona Diada de Sant Jordi, patró de Catalunya, i ha destacat que és una festa cívica, de cultura i de llengua i un dia per compartir, gaudir i estimar. Així mateix, explica que va traslladar el significat de la Diada de Sant Jordi a la Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya, que aquest any tenia com a convidada la cultura catalana.