El PSC denunciarà avui davant la fiscalia l'aparició, a la Jonquera (Alt Empordà), d'uns cartells falsos amb les seves sigles, en què es fa una crida a votar 'no' en el referèndum que el Govern preveu celebrar l'1 d'octubre.

cartells referendum PSC

Els socialistes no donen suport a l'1-O i han fet una crida a la ciutadania a no participar en la votació, per la qual cosa des del seu compte a Twitter han assegurat que aquesta "falsa campanya", amb la qual "volen enganyar pel 'referèndum' sense garanties", produeix "vergonya aliena".

En els cartells apareguts en alguns carrers de la Jonquera es llegeix sobre fons vermell "VOTA NO i construïm una nova Espanya", al costat del logotip del PSC.

També han aparegut cartells de disseny semblant, signats presumptament per Ciutadans i el PP, cadascun amb els colors corporatius respectius i amb crides a votar "no" l'1-O, cosa que topa igualment amb l'aposta d'aquests partits per no participar en el referèndum.

Fonts socialistes han explicat que avui portaran a la fiscalia la "usurpació" de les seves sigles i la seva marca en aquesta "campanya il·legítima".