Exactament 55 segons. Això és el que ha durat la sessió plenària d'aquesta tarda, on s'havia de debatre l'alteració de l'ordre del dia per incloure el debat i votació de la llei de transitorietat. Després d'una reunió de mesa de més de dues hores, on s'ha debatut la petició de reconsideració del PSC a l'admissió a tràmit de la llei i la petició de PSC i C's de demanar un informe al Consell de Garanties Estatutàries, que han estat rebutjades. 

Un cop acabada la mesa, els diputats han tornat a entrar al ple, però quan la presidenta Carme Forcadell ha ordenat remprendre la sessió, el portaveu del PP, Alejandro Fernandez, ha demana que es tornés a convocar la Junta de Portaveus i la Mesa. Entre que la presidenta ha donat per represa la sessió i que ha tornat a aturar-la només han passat 55 segons.

Els diputats s'han pres aquesta nova interrupció amb un mig somriure, ja que tots comptaven amb que tornaria a passar, després que abans de la pausa per dinar ja ho demanés el PSC i dels múltiples precedents que hi va haver durant el debat de la llei del referèndum. De fet, el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha entrat tard a l'hemicicle i ja no ha acabat pujant al seu escó.