L’exsecretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha hagut de sortir a negar que hagi mantingut cap reunió secreta amb Santi Vidal. A través d’una entrada al Facebook, Sánchez ha volgut desmentir unes informacions de La Sexta en què s’assegura que s’havia reunit en secret amb l’aleshores senador i li hauria promès, en les seves paraules, “no aplicar la Constitució, pactar un referèndum a Catalunya i tot un reguitzell de mentides”.

Sánchez ha replicat aquestes informacions penjant els enllaços de la notícia que va sortir d’aquella reunió i les fotos de la trobada, a la qual també van assistir els republicans Joan Tardà i Gabriel Rufian així com els dirigents del PSOE Antonio Hernando i Meritxell Batet.

“Gaire secreta, gaire bsecreta no va ser, perquè junt amb les dues delegacions, hi va haver apostats desenes de periodistes i fotògrafs que va donar testimoni de la trobada”, explica el polític madrileny que situa aquesta reunió en la roda de contactes que va mantenir amb els diferents grups parlamentaris per negociar la investidura a començaments del 2016.

Sánchez, que vincula aquestes informacions al procés de primàries que viu el PSOE, demana, en la seva entrada de Facebook, respecte, que es contrastin les notícies i “joc net”.