Junts pel Sí ha decidit que a les reunions de la seva direcció dels dilluns només hi participaran diputats. Ni la Mesa ni el Govern ni els tècnics del partits podran ser presents a aquestes les trobades. Només diputats.

En aquesta cita de començament de setmana hi participaran el president del grup, Jordi Turull (CDC), la portaveu, Marta Rovira (ERC), i els portaveus adjunts, els representants de Mes i Demòcrates, Magda Casamitjana i Toni Castells, i els caps de llista de Tarragona, Lleida i Girona, Germà Bel, Josep Maria Forné i Lluís Llach.

Així ho ha decidit la cúpula de JxSí davant les reticències internes que va posar de manifest la renúncia del cap de llista per Tarragona, Germà Bel, a formar part de la direcció del grup davant el descontentament per la forma com s’articulen aquestes trobades.

A partir d’ara, a banda de la reunió de direcció dels dilluns, es continuaran celebrant les reunions quinzenals de tots els diputats, que s’alternaran amb una nova reunió de coordinació també quinzenal.

Tot plegat, però, pendent de ratificació en una reunió dels diputats de JxSí que se celebrarà després de Setmana Santa.