L'ex-president del comitè de govern d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha obert un compte a Linkedin, la xarxa de contactes professionals. L'ex-diputat al Congrés es presenta com a "advocat i consultor internacional" i detalla que treballa per al Bufet Colls de Barcelona i per a la patronal Foment del Treball.

"Després d'anys d'exercici de responsabilitats polítiques torno als orígens. Ara em dedico a l'advocacia i a la consultoria internacional. Crec que la meva intensa activitat legislativa i la densa xarxa de contactes internacionals i experiència en aquest àmbit són un valor afegit", detalla Duran en un resum explicatiu.

L'ex-portaveu de CiU al Congrés exposa també en el perfil els seus diferents càrrecs polítics, des de la seva experiencia com a europarlamentari a l'inici de la seva carrera política fins al seu pas fugaç pel Govern com a conseller de Governació. També concreta que parla català, castellà, anglès, francès i italià. El dirigent d'Unió té més de 500 contactes professionals a Linkedin.