Entre els assistents a la conferència del president valencià, Ximo Puig, d'aquest matí al Cercle d'Economia, hi ha destacat una aparició, la de l'expresident Jordi Pujol. De fet, ha sigut més aviat una reaparició, ja que Pujol fa un aïllament de la vida pública d'ençà que el juliol del 2014 va confessar tenir una deixa de diners no declarats a Andorra. Pujol no feia cap aparició pública des de l'agost passat quan va assistir al funeral de l'expresident d'ERC, Jordi Carbonell.

A més, la presència de Pujol no ha sigut per la porta petita. Ha conversat distesament durant uns minuts tant amb el president valencià com també amb el president del Cercle, Antón Costas, i s'ha assegut en una vistosa segona fila. A la conferència de Puig, que portava per títol "Competitivitat mediterrània i gestió de la diversitat", el president valencià ha recalcat que creu que la independència no és un bon negoci per Catalunya i ha apostat per una via federal al conflicte.

A l'acte també hi han assistit el secretari general del PSC, Miquel Iceta, la secretària d'organització socialista, Assumpta Escarp, o el president del Banc Sabadell, Josep Oliu, entre d'altres.