"Ser independent pot sortir-te car". Aquesta és la frase que encapçala la portada de La Guía, una revista que s'edita quinzenalment a Benidorm (Alacant) amb l'objectiu de cobrir el mercat de les petites i mitjanes empreses de la zona i donar-les a conèixer.

Aquesta portada és un anunci a pàgina sencera d'una agència immobiliària d'Alacant i, a simple vista, podria entendre's com el que realment és: "si te'n vas de casa, prepara la butxaca".

Ara bé. Per poder veure les segones intencions d'aquesta immobiliària cal veure la imatge sencera. Sota una casa que emula l'estel de l'estelada, un fons groc i quatre barres vermelles, també s'hi pot llegir que "si vols una casa amb garanties —i 'garanties' surt en majúscules—, no vagis per lliure".

Això sí. Fins a l'última pàgina de la revista no surt l'anunci de la immobiliària i, a més, a les pàgines interiors de la revista no es menciona més res que tingui a veure amb el procés.  

Una clara al·lusió al procés català que pretén convèncer els seus futurs clients que triïn aquesta immobiliària a l'hora de comprar una casa perquè "ser independent pot sortir-te clar".