Les entitats independentistes han convocat el pròxim 12 de novembre una gran manifestació després que la jutgessa Lamela hagi decretat presó per a tot el Govern. Ho han fet a través del seu compte de Twitter, i també han anunciat que comença una setmana plena d'accions pacífiques i cíviques a tot Catalunya.

També han anunciat que les accions comencen aquest dijous a les 19 hores amb concentracions davant del Parlament i de tots els ajuntaments de les capitals de comarca, a més d'una cassolada convocada a les 22 hores. Les accions seguiran aquest divendres amb concentracions davant de tots els ajuntaments també a les set de la tarda. El pròxim diumenge 5 de novembre, les entitats també proposen fer una gran encartellada per tot el país. I la setmana de mobilitzacions acabarà el diumenge que ve dia 12 de novembre amb una gran manifestació a Barcelona.

Aquesta manifestació es durà a terme tres dies després que es conegui la sentència de Carme Forcadell, presidenta de Parlament, el dijous 9 de novembre.