Els sectors unionistes han fet sovint bandera del discurs que "el procés trenca famílies". Aquest diumenge hi ha tornat el delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, que ha assegurat que el procés ha "trencat" grups d'amics i ha "dificultat" la convivència d'algunes famílies. Una d'elles podria ser la seva.

Millo ha admès en una entrevista a TV3, que és millor no parlar de política amb la seva família. "En determinades famílies arribem a la conclusió que és millor no parlar de política", ha reconegut el popular.

Resulta que a la seva són majoritàriament independentistes. Així ho va explicar el mateix Vicenç Millo, germà del polític, qui va participar a la manifestació en contra el judici del 9-N. 

Enric Millo ha assegurat aquest diumenge que la seva família és "plural i diversa", com "totes les famílies". "És una casa normal", ha afirmat. Això sí, ha assegurat que, tot i estimar-se molt, és millor no entrar a parlar de política.

Segons Millo, "hem de recuperar la convivència", perquè, segons ell, "està esquerdada". "És una anomalia que cal corregir", ha assenyalat el delegat del govern espanyol. "La política és un tema del qual se n’hauria de parlar sense arribar a enfadar-se", ha subratllat.