"Em diu on està amagat i fem un cara a cara a Brussel·les". El candidat del PP a les eleccions del 21-D, Xavier García Albiol, s'ha mostrat disposat a protagonitzar un debat amb Carles Puigdemont a Brussel·les.

En declaracions a Espejo Público d'Antena 3, el líder dels populars a Catalunya ha assegurat que li agradaria participar en un "cara a cara" amb el president i candidat de Junts pel Catalunya a la capital europea. Albiol ha rebutjat la idea que Catalunya sigui una nació i ha reclamat abandonar la via independentista.

Albiol ha exposat que el debat hauria de tenir lloc abans de la campanya electoral i que podria tenir lloc a Brussel·les, tot amb l'objectiu de "veure qui té la raó i els principals arguments en favor de la convivència a Catalunya". L'oferiment arriba el dia després que Puigdemont esclatés contra el líder popular pels escàndols de corrupció en el PP.

Compara Puigdemont amb un conill

A part de fer aquest sorprenent oferiment, Albiol ha atacat un cop més el president Puigdemont. El popular ha assegurat que el candidat de JuntsxCat és un "covard" perquè s'ha desplaçat fins a Brussel·les. "Ha fugit com un conill", ha deixat anar Albiol sobre el president.

Albiol ha demanat un acord entre les forces constitucionalistes per a governar després del 21-D en una entrevista en la qual ha rebutjat la idea que Catalunya sigui una nació i en la que ha fet una crida a "recuperar la convivència" entre els catalans.