El Govern de la Generalitat ha començat a donar resposta a les 821 preguntes parlamentàries fetes per l'oposició mentre ha estat en funcions, un període que es va iniciar el 26 d'octubre i que va finalitzar dijous 14 de gener amb el nomenament del nou Executiu de Carles Puigdemont.

Segons el registre del Butlletí Oficial del Parlament (BOPC), recollit per Europa Press, el Govern en funcions va donar resposta a una pregunta sobre mesures en matèria de defensa jurídica, penal i de drets civils de les persones amb capacitat limitada que va formular el diputat socialista Raül Moreno el 2 de novembre del 2015.

La resposta la va registrar el 9 de desembre en el Parlament el llavors conseller en funcions de Justícia, Germà Gordó, i es va publicar al BOPC nou dies després, adjuntant un informe elaborat per la Secretaria de Relacions amb l'Administració de la Justícia.

Després d'aquesta resposta no ha tornat a repetir-se cap altra fins divendres, quan el nou Govern va contestar una bateria de 39 preguntes de l'oposició relacionades amb la salut i el sistema sanitari. Així que queden pendents 781 preguntes fetes al Govern en funcions, que se sumen a les desenes que l'oposició ja li ha fet al nou Executiu de Puigdemont.