La desfilada del 14 de juliol, la Festa Nacional francesa, va acabar de forma sorprenent. El que és sens dubte un dels esdeveniments més importants del país va acabar amb una medley, una combinació de cançons, del reconegut grup de pop electrònic francès Daft Punk. Els militars van entonar la versió instrumental d'èxits com "One more time", "Get Lucky" i "Harder better faster", el que va generar l'alegria del públic assistent.

El jove president francès, Emmanuel Macron, va reconèixer la melodia i va fer una mirada de complicitat als músics militars. El màxim mandatari estava acompanyat del seu homòleg nord-americà, que no va ser capaç de destingir les sintonies populars. Mentre Trump va mostrar cara d'avorriment, com si l'acte no li interessés el més mínim, el president francès va gaudir de la peça poc habitual elaborada per la Banda Militar.

En les imatges s'aprecia el conjunt militar a la Plaça de la Concòrdia de París, preparada per a la Festa Nacional. A l'acte van acudir representants de diversos països europeus, entre els quals es troba per primera vegada Catalunya.

França i EUA

Una de les cançons que va sonar va ser la cançó reeixida "Get Lucky", que en el seu moment va ajuntar al grup francès i als artistes nord-americans Pharell Williams i Nile Rodgers. Els militars podrien haver aprofitat la visita de Trump per emular una cançó amb artistes d'ambdós països, una interpretació que en tot cas no va passar desapercebuda (excepte per Trump).