L'entrenador blaugrana Ernesto Valverde s'ha mostrat satisfet amb la imatge que ha mostrat el seu equip en la victòria (3-0) davant d'un gegant d'Europa, la Juventus. De nou un Messi decisiu, i l'efectivitat de cara a porteria, han estat claus per aconseguir els primers tres punts en aquesta Champions League.

D'altra banda, ha realçat la figura de Messi, que ha anotat dos gols, i que segons el tècnic extremeny, cada vegada que agafa la pilota, passa una cosa bona per a l'equip. Malgrat això, també s'ha mostrat content per la seva implicació en el joc.

Paraula de Valverde

Fluïdesa enmig del camp: "En línies generals hem estat bé. El ritme del partit ha estat lent encara que hem aconseguit recuperar moltes pilotes. Estem contents. Li donem molta importància als tres punts pel rival que teníem al davant".

Més que una victòria: "Els equips es van nodrint dels resultats que obtenen. Venim de guanyar en Lliga, i per a nosaltres era molt important aquest partit per poder començar la competició amb les millors garanties. Tot i així, en el futbol ens movem en una muntanya russa de resultats i això pot canviar".

Millor versió de Messi: "L'he patit molt tenint-lo al davant i ara puc gaudir-ne. Quan té la pilota als peus pot passar qualsevol cosa bona per a nosaltres. A més a més dels gols, també destaco la implicació que té en el joc".

Un 11 definit: "El nostre equip no es fa amb 11 jugadors, sinó amb una plantilla sencera. Ara estan participant més uns futbolistes, però estic segur que tots tindran minuts".

Solidesa defensiva: "És important tenir la sensació que al contrari li costa marcar-nos. Hem de ser un equip solidari en el que tots ataquem i tots defensem".

Dembélé: "Ha estat bé, encara que ha d'acostumar-se a les situacions tàctiques de l'equip. Desborda bé i a mesura que avancen els partits ens va ajudant més".

Higuain Semedo Pique Barça Juventus Camp Nou   EFE
Champions League L'1x1 del Barça-Juventus Aleix Torres
Leo Messi Barça Efe
Champions League Messi espanta fantasmes de Champions (3-0) Bernat Aguilar