El Reial Madrid ha empatat contra el Las Palmas en un partit decebedor dels blancs, en què ha tornat a aparèixer l'èpica, però que finalment ha deixat el liderat al Barça. L'empat és sinònim a victòria pels blaugrana, i més en el moment actual de la temporada. Els de Zinedine Zidane tenen un partit menys que la resta de rivals, però ja no depenen d'ells mateixos per ser campions.

La jornada ha estat negra pel Madrid i rodona pel Barça. El partit al Santiago Bernabéu entre merengues i blaugrana decidiran la Lliga. Amb 25 jornades disputades (24 pel Madrid) queda la competició amb el Barça líder amb 57 punts i amb un més que els blancs.

El Madrid sucumbeix contra el Las Palmas

El gol inicial d'Isco ha estat estèril i ràpidament eliminat pels canaris. Dos minuts més tard de marcar el Madrid, el Las Palmas ha contraatacat. Empat i el partit ha anat camí a la deriva.

Dos gols dels canaris a la represa de la segona meitat han deixat sentenciat els de Zidane, totalment tocats i gairebé enfonsats per culpa de Bale. El gal·lès ha estat expulsat i les aspiracions dels blancs s'han disminuït encara més.

L'èpica blanca, però, sempre està present al Santiago Bernabéu. Tot i el resultat d'1-3, al minut 86 de partit Cristiano Ronaldo ha donat l'última esperança. Gol de penal, marcador més ajustat, i encara no s'havia acabat tot. Doblet del portuguès al minut 89 i èpica blanca.

Empat del Reial Madrid en un final agònic de partit. Els blancs s'han deixat anar a la Lliga i el Barça és líder. Males sensacions pels de Zidane, més emoció a la competició domèstica i un tomb radical del futbol espanyol.