Llums i ombres a la Lliga 1|2|3 per als equips catalans. El Nàstic ha aconseguit una victòria molt important al camp del Valladolid (1-2) i s'ha assegurat acabar la jornada fora de posicions de descens, però d'altra banda el Girona ha caigut per segona setmana consecutiva, en aquest cas al Carlos Tartiere d'Oviedo (2-0) i el Reus ha empatat contra l'UCAM Múrcia (0-0).

Segona derrota consecutiva del Girona (2-0)

El Girona necessitava la victòria després de la derrota a Montilivi contra el Cadis però no la ha pogut aconseguir. Com en la jornada anterior, dos gols de l'equip rival en poc temps han deixat molt tocat al conjunt català i aquest no ha pogut donar la volta al marcador.

En els primers 45 minuts d'un partit molt disputat, el Girona ha aconseguit comptar amb ocasions molt clares per marcar però no ha pogut transforma-les. Els de Pablo Machín s'han topat amb un porter local, Juan Carlos, molt encertat i ho han acabat pagant; just abans del descans l'Oviedo s'ha avançat, però l'àrbitre ha anul·lat la diana per fora de joc.

La segona part no podria haver començat pitjor per al Girona: no havien passat ni deu minuts de la repressa i els gironins ja veien com Toché els havia fet dos gols. I tot i que encara quedava molt temps per a intentar remuntar, la falta d'encert de l'equip i la inspiració de Juan Carlos han acabat amb qualsevol aspiració. Amb la d'avui (2-0), dues derrotes consecutives que desperten el Girona del somni de l'ascens.

El Reus no rep la recompensa esperada (0-0)

El Reus ha estat molt superior a l'UCAM Múrcia en el partit corresponent a jornada 31 de LaLliga 1|2|3, però no ha passat de l'empat a zero. Els reusencs han tingut la possessió, les ocasions i el gol a tocar en diverses ocasions, però l'àrbitre i el porter rival han evitat una victòria que hagués suposat somiar amb el play-off.

La millor ocasió ha estat un penal transformat a la primera meitat per Ricardo Vaz, però quan tot l'estadi celebrava el gol, s'ha acabat repetint per decisó arbitral. A la segona ocasió no hi ha hagut la recompensa esperada perquè el xut ha marxat per sobre el travesser. El Reus ha estat dominador i ha tingut de la seva banda les millors jugades. Ni mirant cap amunt ni cap avall perquè l'empat els assegura seguir a la zona mitja de la taula.

El Nàstic sorprèn al José Zorilla (1-2)

A Tarragona es respira tranquil·litat: el bon moment de l'equip ha quedat més que palès a l'estadi del Valladolid, on els homes de Juan Merino han vençut per un gol a dos. I és que el Nàstic ha sumat 10 dels últims 15 punts en joc i no només ha sortit de la zona de descens sinó que s'hi ha allunyat relativament.

Els tarragonins s'han avançat dos cops en el marcador i la segona vegada que ho han fet ha estat la definitiva, tot i que han patit per mantenir l'avantatge. Al final, els gols de Perone i Barreiro han donat una victòria molt important al Nàstic contra un rival cridat a lluitar per l'ascens a la Primera Divisió Espanyola (1-2).