Llevant, Girona i, per últim, Getafe. El conjunt madrileny ha remuntat la final del play-off d'ascens amb un imponent 3 a 1 i l'any vinent serà equip de Primera Divisió. Els de Bordalás tornen a la màxima competició nacional un any després de perdre la categoria.

El Coliseum Alfonso Pérez ha viscut un inici de partit trepidant: passat el primer quart d'hora de joc, el marcador ja havia apuntat fins a tres gols. Faurlin i Pacheco no havien necessitat ni 10 minuts per posar de cara el Getafe la final, però Lozano ha aprofitat una centrada de Gaku des de l'esquerra per retallar distàncies. L'inici local havia estat a l'altura de les expectatives, però amb aquell resultat no en tenia prou.

Només un any a la Lliga 1|2|3

En una primera part amb bon nivell futbolístic per part dels dos conjunts, el ritme del partit ha anat disminuint gradualment. Era evident que ni un ni l'altre podien mantenir-lo, i ambdós equips s'han donat uns minuts de tempteig i descans. Quan faltava poc per acabar la primera part, però, Dani Pacheco ha aprofitat el moment de tranquil·litat i ha tornat a veure porteria a l'introduir dins la porteria un refús de Dani Hernández.

A la represa, el partit que interessava al Getafe: el joc s'ha traslladat de les àrees al mig del camp i cada vegada hi havien menys ocasions de perill. A partir dels últims 20 minuts, a més, els locals aprofitaven qualsevol parada de partit per perdre temps i descansar. Els canaris ho han intentat, però no han pogut marcar el gol que necessitaven i s'han hagut d'acomiadar de l'ascens.

El Getafe no va començar gens bé la temporada però el canvi d'entrenador el va beneficiar. Amb Borbalás, els bons resultats van anar arribant i, tot i que no van poder ser més regulars que Llevant i Girona, als madrilenys els espera el mateix futur. Només un any després de descendre, el Getafe torna a la Lliga Santander.