B.Aguilar, A.Torres, J.Carne
Dissabte, 11 de març de 2017
12:00

PORTADES | La remuntada segueix portant cua

Tres dies després de la nit màgica al Camp Nou contra el PSG, els tres diaris esportius editats a Catalunya segueixen analitzant tots els detalls que va deixar un partit històric: el tercer triplet, Ter Stegen i Rakitic.

...
12:15

FUTBOL | El somni europeu de l'Espanyol segueix ben viu

Pas endavant de l’Espanyol. Els blanc-i-blaus, molt efectius en atac però tremolosos en defensa, sumen una victòria de mèrit contra la UD Las Palmas a l’RCDE Stadium (4-3). Els gols de David López, Gerard Moreno, Pablo Piatti i José Manuel Jurado valen tres punts d’or per situar l'equip a només dos punts del setè, l'Athletic Club.

[Llegeix la crònica del partit]

gerard moreno pablo piatti espanyol las palmas EFE

12:30

BÀSQUET | Ricky Rubio allarga el seu moment dolç

Després de convertir-se en un dels protagonistes del mercat de fitxatges, Ricky Rubio segueix encadenant grans actuacions a l'NBA, confirmant que passa pel seu millor moment des que juga als Estats Units. Aquesta matinada, el base d'El Masnou ha signat un doble-doble (17 punts i 13 assistències en 35 minuts) per derrotar un dels aspirants a l'anell, Golden State Warriors.

Minnesota Timberwolves 103-102 Golden State Warriors

12:45

BÀSQUET | Primers punts de Calderón amb els Hawks

José Manuel Calderón es va estrenar amb els Atlanta Hawks amb 2 punts, 1 rebot i 2 assistències en 12 minuts de joc. Els Hawks van superar Toronto Raptors en un partit que pot ser decisiu de cara als Playoff per decidir qui es classifica entre els quatre primers de la Conferència Est i s'assegura el factor pista.

Atlanta Hawks 105-99 Toronto Raptors

13:00

FUTBOL | La Lliga aixeca el teló

Comença la jornada de dissabte a la Lliga Santander. L'Sporting de Gijón visita Mestalla per enfrontar-se al València en un partit a vida o mort. Els asturians necessiten imperiosament els tres punts per agafar aire i treure el cap de la zona de descens mentre que els valencians afronten el duel com una reivindicació davant la seva afició després de la golejada en l'última jornada contra l'Atlètic de Madrid..

València 0-0 Sporting
13:15

FUTBOL | 1' Un partit que val una semifinal

El Manchester City de Pep Guardiola visita el Riverside Stadium, la casa del Middlesbrough d'Aitor Karanka, per seguir caminant a l'FA Cup. El City només té les baixes d'Ilkay Gündogan i Gabriel Jesús. Després d'una setmana sense competició internacional, els de Manchester podran sortir amb una alineació de plenes garanties, tot i que dimecres vinent es juguen el futur a la Champions League contra el Mònaco. L'àrbitre del partit serà Mike Dean.

Middlesbrough 0-0 Manchester City
13:22

FUTBOL | 3' Gol del City! Gol de Silva!

Primera gran jugada del partit i primer gol del Manchester City. Des de la frontal, obertura a la banda per Zabaleta que deixa la pilota morta a l'àrea petita i Silva afusella per avançar els de Guardiola.

Middlesbrough 0-1 Manchester City
13:30

FUTBOL | Avui fa 10 anys del primer hat-trick de Leo Messi amb el Barça

Un 11 de març del 2007, Leo Messi va entrar per la porta gran en l'imaginari col·lectiu blaugrana. Un jove argentí de cabells llargs es va consagrar fent els tres gols del Barça en l'empat contra el Reial Madrid al Camp Nou (3-3). Des d'aleshores, Messi ja suma 41 hat-tricks, cinc dels quals són pòquers o repòquers. Una bogeria.

13:46

FUTBOL | Descans sense gols a Mestalla

Final dels primers 45 minuts entre el València i l'Sporting de Gijón. Les ocasions brillen per la seva absència. L'ocasió més clara ha estat pels asturians, amb un cop de cap de Mikel Vesga que s'ha estavellat al travesser de Diego Alves. Els valencians són els que més ho han intentat, a través del seu davanter Simone Zaza, però la falta d'encert en els últims metres els ha condemnat.

14:06

FUTBOL | 45+2' El City marxa al descans amb avantatge

Partit poc disputat entre City i Middlesbrough. Els de Guardiola han tingut les ocasions i han posat el joc. Els de Karanka han tingut algun contracop i poc més. No hi ha color, de moment, i sembla que els de Manchester les tenen totes per passar a les semifinals de l'FA Cup.

14:11

FUTBOL | El València desaprofita un penal!

Penal molt clar de Mikel Vesga sobre Gayá després d'una errada de Douglas en la sortida de pilota. Dani Parejo falla des dels onze metres i Cuéllar, porter de l'Sporting, envia la pilota a córner. Minut 55 de partit.

14:16

FUTBOL | 60' Gol de l'Sporting! Gol de Duje Cop!

Gran reacció de l'Sporting després del penal fallat per Dani Parejo. Contracop dels asturians, Burgui s'inventa una jugada per banda esquerra però el seu xut el desvia Diego Alves. Duje Cop, més atent que ningú, aprofita el refús per avançar l'Sporting.

València 0-1 Sporting
14:42

FUTBOL | 84' Empata Munir! (1-1)

Cop de cap perfecte de Munir per empatar un partit que se li havia complicat molt per al València. L'Sporting tenia el marcador a favor i havia fet les últimes ocasions, però els valencians han aconseguit un gol valuosíssim.

València 1-1 Sporting
14:46

FUTBOL | 67' Gol i sentència d'Agüero! (0-2)

Jugada des de la banda esquerra d'un millorat Leroy Sané i Resolució d'Agüero des de dins l'àrea petita.

Middlesbrough 0-2 Manchester City
14:50

FUTBOL | Final! Repartiment de punts a Mestalla (1-1)

Decepció i mal partit. El València i l'Sporting han empatat en 95 minuts de joc poc intensos i amb poc futbol. Un penal fallat per Parejo ha complicat les coses als locals, i més després del gol de Cop. Un inspirat Munir ha empatat al tram final per deixar les taules i seguir sumant. Un punt per a dos equips que agraeixen cada regal per aconseguir defugir del descens.

15:16

Un City a mig gas passa a semifinals de la copa anglesa (0-2)

Sense esprémer gaire l'accelerador el Manchester City de Pep Guardiola s'ha plantat a les semifinals de l'FA Cup. Nou partit convincent, sense gaire oposició del Middlesbrough, però victòria i la feina feta. Els gols de Silva i Agüero han permès seguir creient en el primer títol del tècnic català a Anglaterra.

Silva Sané Clichy Sterling Manchester City Efe

15:30

FUTBOL | Migdia de favorits al títol

Tretze jornades per acabar la Bundeslliga i el Bayern de Munic segueix comandant amb mà de ferro. Set punts d'avantatge sobre el Red Bull Leipzig i el títol molt de cara pels bavaresos. Jornada coincident entre els quatre primers classificats que es juguen aquest migdia seguir la tònica de les últimes jornades, retallar distàncies respecte el d'Ancelotti o deixar el títol encara més decidit.

Bayern 15.30h Eintracht
Herta 15.30h Dortmund
Leipzig 15.30h Wolfsburg
Freiburg 15.30h Hoffenheim
15:35

BARÇA | Luis Enrique parla després de la remuntada

La Champions League ja és història. La temporada continua i el Barça visita aquest diumenge Riazor amb l'objectiu de continuar lluitant pel títol. En uns minuts, Luis Enrique compareix davant els mitjans per explicar les sensacions de l'equip abans de la jornada de lliga.