L'Agència Tributària estaria ultimant els últims detalls per presentar una denúncia contra Cristiano Ronaldo per presumpte frau fiscal de 150 milions d'euros abans que prescrigui. Els papers de Football Leaks van destapar el cas el passat desembre del 2016 i ja fa un any i mig que hi ha una investigació oberta per tributació irregular del jugador portuguès pels anys 2011, 2012 i 2013.

Tal com avança El Confidencial, l'Agència Tributària ja tindria molt avançats els tràmits per presentar la denúncia. Unes informacions que s'afegeixen a uns tràmits que van a contrarellotge abans que l'any 2011 del cas prescrigui. Hisenda té fins al proper dia 4 de juny per tancar la inspecció i presentar l'informe a la Fiscalia d'un frau que va començar a investigar-se el 2015, i abans del dia 30 de juny per presentar la denúncia si no es vol que prescrigui.

Ja dins aquest cas, van prescriure els anys 2009 i 2010, i si no s'actua en els propers dies els diners defraudats del 2011 també podrien quedar apartats del cas. Es calcula que amb els dos anys prescrits fins ara Cristiano ja hauria salvat prop de 12 milions d'euros.