El Manchester City, liderat per l'argentí Sergio "Kun" Augüero, el brasiler Gabriel Jesús i un excel·lent Kevin De Bruyne, ha golejat aquest dissabte el Liverpool a l'Etihad Stadium (5-0), en el partit estrella de la quarta jornada de la Premier League, i ha presentat, encara més, les seves credencials al títol.

Pep Guardiola no ha variat el seu clàssic 3-5-2, però ha sorprès en donar entrada a Danilo de central per la dreta, en una línia de tres al costat d'Stones i Otamendi. Walker i Mendy han estat els carrilers, amb Fernandinho, David Silva i De Bruyne pel centre i Agüero i Gabriel Jesús com jugadors més avançats.

Al Liverpool, encara sense Coutinho, Klopp ha sortit amb el seu 4-3-3 habitual, amb Klavan en el lloc de Lovren a l'eix de la defensa i el trident Salah, Mané i Firmino a dalt.

Vint-i-cinc minuts han resistit els 'Reds' a l'Etihad, quan, en un desajust defensiu de Klavan, De Bruyne ha trobat el 'Kun' i aquest ha sortejat Mignolet a la sortida per encarrilar el partit per als seus.

La resposta dels de Klopp no s'ha fet esperar, i tot just tres minuts després l'alemany Can ha pogut empatar, però la seva rematada ha marxat desviada.

El punt d'inflexió del partit ha arribat a falta de cinc minuts per al descans, quan l'àrbitre ha expulsat Mané per aixecar en excés la cama en anar a buscar una pilota dividida i colpejar amb els tacs a la cara del porter Ederson, que ha hagut de ser retirat en llitera i substituït per Claudio Bravo.

Amb un futbolista més el City s'ha agradat, i en el minut 45+6 -l'àrbitre ha afegit gairebé 10 minuts per la lesió d'Ederson- Gabriel Jesús, que tot just uns instants abans havia vist com se li anul·lava un gol de cap, ha sentenciat el partit: aquesta vegada, i després d'una centrada de De Bruyne, ha rematat de cap per fer el 2-0.

Ha mogut fitxes en el descans Klopp, donant entrada al seu últim fitxatge, Oxlade-Chamberlain, arribat de l'Arsenal l'últim dia de mercat, per Salah. Però ni amb l'internacional anglès sobre el camp ha aconseguit el Liverpool frenar la sagnia.

Als vuit minuts de la represa, en un contraatac, Gabriel Jesús ha vist porteria de nou en empènyer a la xarxa una passada d'Augüero després de rebre una pilota entre línies de De Bruyne.

Allà Guardiola ha donat descans al '33', a qui ha substituït Leroy Sané, autor del quart i el cinquè gol del seu equip. L'internacional alemany ha completat la golejada, primer en el 77, en rematar una gran centrada de Mendy des de la banda esquerra, i després en el 90+1 amb un xut magnífic des de la frontal de l'àrea que ha entrat per l'escaire dret de la porteria de Mignolet.

Amb aquesta victòria, l'equip de Pep Guardiola suma 10 punts a la Premier League (3 victòries i 1 empat).