El Barça ha fet marxa enrere i ha canviat el termini que havia dit en un principi de la moció de censura contra la junta de Josep Maria Bartomeu. Defensant sempre que el dia 19 de setembre era la data límit per a l'entrega de les firmes, ara el club ha comunicat que Agustí Benedito té fins el 27 de setembre a les 23.30 hores.

El club considera que després de consultar "un despatx d’advocats de renom internacional que, coincidint amb l’opinió de juristes de reconegut prestigi, valida la posició dels Serveis Jurídics del club en aquesta qüestió", els dissabtes són dies hàbils, però el termini comença a comptar el dia després de la recollida de les paperetes. En aquest sentit, la data s'apropa més a la que defensa Benedito (2 d'octubre), encara que no coincideix totalment. Aquest canvi de termini ha estat justificat pel club com una recomanació de "fer una interpretació estatutària que afavoreixi l’exercici ple dels drets dels socis".

El Barça presenta ingressos rècord

El portaveu del Barça, Josep Vives, ha explicat que tot i estar en el seu dret, el club creu que "no es donen les condicions extraordinàries per justificar aquest vot de censura, ni des del punt de vista esportiu, ni econòmic, ni social". Precisament en el sentit econòmic s'ha anunciat que s'ha aprovat un pressupost de 897 milions d'euros de cara a la temporada 2017/18. Un rècord a la història del club.

Més enllà de la moció de censura, Vives també ha confirmat que l'assemblea de compromissaris d'inici de temporada se celebrarà el cap de setmana del 21 i 22 d'octubre. Finalment i en relació a la demanda que li va interposar Benedito al mateix Vives, el portaveu blaugrana ha dit que "no té cap mena d'importància".