Les entitats de la societat civil repartiran 30.000 estelades als aficionats que assisteixin al partit contra el Reial Madrid al Camp Nou. L’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes engeguen una nova iniciativa, en aquest cas, en un partit “de gran repercussió mediàtica”.

El comunicat de les entitats defensa la independència com l’única via perquè l’esport català vegi respectats “tots els seus drets des de l’ús dels seus símbols fins a poder competir a europeus, mundials i Jocs Olímpics amb plena normalitat”.

Les estelades es distribuiran durant la prèvia del partit en set punts diferents situats al voltant de l’estadi i es demanarà que es despleguin al minut 17:14 de la primera i segona part. Més d’un centenar de voluntaris contribuiran a repartir les 30.000 banderes. Des de les entitats s’anima tothom que tingui una estelada a portar-la al partit per complementar l’acció. L’etiqueta per aglutinar el moviment a través de les xarxes socials serà #EsteladesClàssic