Quatre pujades de preu en dos anys (i sense opció pel client a mantenir la quota anterior). Movistar tornarà a apujar el preu del Fusión amb l'argument que també incrementarà el número de gigues. Serà a partir del febrer del 2017 i el preu augmentarà cinc euros al mes per aquelles modalitats del Fusió de dues i quatre línies mòbils. A canvi triplicaran -gairebé- les dades mòbils.

Si fins ara aquestes modalitats tenien tres gigues, a partir del febrer en tindran vuit. Ara bé. Si com a client, no hi estàs d'acord, l'única opció que tindràs serà donar-te de baixa -sense cap tipus de penalització encara que es tingui permanència, però no podràs mantenir la teva oferta actual.

De la seva banda, la modalitat d'una sola línia de mòbil desapareix perquè deixarà de ser comercialitzada. Això sí. Aquells clients que ho desitgin podran mantenir-la.

18 euros més

La pujada dels preus en les tarifes de Movistar va fer el tret de sortida el gener del 2015 i la d'aquest febrer serà la quarta en només dos anys. Precisament per això, hi haurà clients que en aquest període de temps veuran incrementada la seva factura en fins a 18 euros al mes.

A principis del 2015 va pujar cinc euros sota l'argument, també, que es triplicava la velocitat: passava de 100 megues a 300. El febrer d'aquest any tornava a pujar tres euros perquè oferien simetria, és a dir, que si tenia 300 megues de baixada, també tingués els mateixos de pujada. Aquest juny va tornar a pujar entre dos i cinc euros perquè s'incrementava l'oferta de continguts futbolístics.