El cas d'èxit de Zoom és d'aquells que defineix l'expressió "ser al lloc correcte en el moment concret", confessa Frederik Maris, director de la companyia a EMEA. En una entrevista a ON ECONOMIA, explica com va passar dels 100 als 4.000 milions d'usuaris a causa de la pandèmia, que va provocar un autèntic boom del teletreball que, en part, encara dura. De fet, Maris vaticina que el futur del treball serà híbrid. Lamenta, però, que Zoom és tant popular per les reunions telemàtiques que costa que es coneguin la resta de serveis que ofereix.

Miguel Torres

Miguel Torres

La revista Time ha situat Miguel Torres entre les 100 persones més influents del món en la lluita contra el canvi climàtic. Per situar-lo en la llista Time 100 Climate, la publicació ha valorat la implicació del president de Família Torres en l'associació International Wineries for Climate Action, "que impulsa la descarbonització del sector del vi, i els seus esforços en matèria de sostenibilitat ambiental mitjançant projectes de recerca col·laboratius com SmartCrops 5.1".

Antonio Huertas

Antonio Huertas

Els líders empresarials, a diferència dels polítics, no acostumen a caure en discursos passats de voltes sinó que els sol guiar la prudència, encara que vulguin enviar un missatge als governs. Antonio Huertas, en canvi, va patinar aquest divendres. Respecte als pactes amb els partits independentistes, el president de Mapfre va assegurar: "No ho podem acceptar de cap manera. Jo personalment em rebel·lo contra això i us demano a tots, a tots els ciutadans d'a peu, que siguem completament conscients que no ho podem acceptar".