Joan Planes, fundador de Fluidra, empresa del Ibex-35 i un dels líders mundials en fabricació de piscines, vol convertir el seu poble natal Estamariu i el poble veí de Bescaran -ambdós a la comarca de l'Alt Urgell, a Lleida- en els primers municipis de Catalunya que funcionin plenament amb energies renovables. Aquest projecte neix basat en la innovació, la tecnologia, l'agricultura i la ramaderia, com defensa l'empresari.

César González Bueno

César González Bueno

Banc Sabadell ha reduït del 5,06% al 4,96% el TAE -taxa anual equivalent- de la hipoteca fixa sense aplicar cap tipus de descompte amb un TIN -tipus d'interès nominal- que ha passat del 4,6 al 4,5%. L'entitat, de la qual César González Bueno és conseller delegat, ha decidit que, a més, si els clients domicilien la nòmina i contracten les assegurances de la llar, vida i protecció de pagaments, el cost es quedaria en el 4,3% TAE.

Aditya Mittal

Aditya Mittal

La direcció d'ArcelorMittal a Espanya i els sindicats han pactat l'aplicació d'un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO), en principi de sis mesos i que afectarà uns 7.000 empleats, per l'incendi ocorregut al forn alt A de la planta de Gijón, que ha provocat la paralització de les instal·lacions.