Mercadona és la cinquena marca espanyola més important de l'any segons el rànquing publicat per Brand Finance i Juan Roig es troba entre els millors executius. Els resultats anuals, amb 718 milions de benefici, van consolidar la seva fortalesa aquest any.

Antonio Garamendi

Antonio Garamendi

Després de l'estira-i-arronsa amb els sindicats, la patronal CEOE ha assolit l'anhelat pacte salarial amb els sindicats. La foto de patronal al costat d'UGT i CCOO, que no es va arribar a veure amb l'aprovació del Salari Mínim Interprofessional, hauria de ser més habitual entre els principals agents socials del país, ambdós tocats per la inflació.

Gerard Duelo

Gerard Duelo

Bona iniciativa de l'Associació de Propietaris Immobiliaris (API) d'intermediar amb el Govern per mobilitzar més habitatges buits abans d'arribar a l'expropiació. Però, d'altra banda, la realitat mostrada pel Banc d'Espanya que el 50% de les famílies que viuen de lloguer estan en risc de pobresa és una realitat insostenible que apunta clarament a propietaris d'habitatge i a l'especulació. Més enllà de l'eficàcia o no de les polítiques d'habitatge anunciades recentment per Pedro Sánchez, el mercat especulatiu asfixia les famílies.