La tèxtil de moda Mango ha liquidat el passat exercici amb una xifra històrica: 2.700 milions en vendes, de les quals el 80% prové de la línia de peces de vestir per a la dona. La companyia catalana, que dirigeix Toni Ruiz i presideix Isak Andic, ha aconseguit un benefici net de 81 milions d'euros, una xifra que supera en un 20,9% els guanys reportats el 2021, i que multiplica per quatre els resultats de 2019. La marca supera amb escreix el volum de negoci que tenia abans de la pandèmia.

Carlos San Juan

Carlos San Juan

La campanya per a la inclusió financera de les persones grans que va impulsar l'uròleg, ja jubilat, Carlos San Juan, continua donant els seus fruits amb avanços col·laterals. Aquest dijous, el Ministeri d'Economia en una trobada amb les patronals bancàries ha instat les entitats financeres a fer explícit el compromís de mantenir actives les llibretes d'estalvi per a l'ús que vulguin fer totes les persones grans i no obligar-les a donar-se d'alta als portals online.

Alan Lane

Alan Lane

La firma nord-americana Silvergate Capital, que dirigeix Alan Lane, i està especialitzada en criptomonedes, també tancarà. L'empresa ha fet l'anunci després de patir una important caiguda a la borsa. La companyia amb seu en La Jolla (Califòrnia) va exposar públicament els problemes que tenia per continuar operant al sector cripto, a conseqüència de la cascada de tancaments i la incertesa que pesa sobre aquest segment d'activitat.