El 2022 de Puig ha estat per emmarcar. L'empresa catalana, propietària de gairebé una vintena de marques consolidades de perfumeria i moda com Carolina Herrera o Paco Rabanne, va incrementar les seves vendes un 40% fins als 3.620 milions d'euros nets, però el benefici després d'impostos es va disparar un 71%, fins als 400 milions. Per a Marc Puig, el seu president, els resultats són "extraordinaris" i, encara que és difícil millorar-los, aquest any també preveu créixer "a doble dígit".

Matías Carnero

Matías Carnero

La tornada de Seat als beneficis gràcies a l'impuls de Cupra és una bona notícia per als directius i els treballadors de la planta de Martorell, que també ho notaran en les seves nòmines. El proper 14 d'abril rebran una paga de beneficis de 1.559 euros bruts gràcies per complir l'objectiu de beneficis, un mèrit negociador del qual no resolta aliè el president del comitè d'empresa de Seat, Matías Carnero.

Roger Torrent

Roger Torrent

Tot just un 7% dels aturats catalans que cada mes van aconseguir una ocupació ho van fer gràcies al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), un percentatge d'acompliment massa escàs davant del qual només es pot esperar que millori en el futur a mesura que l'organisme vagi recuperant els recursos humans necessaris per millorar l'ocupabilitat de les persones que depenen del bon acompliment del SOC.