El negoci de la certificadora Lleida.net ha millorat el 2022, però la companyia que va fundar i dirigeix Sisco Sapena està liderant la compra de InDenova i esquivant l'alentiment de l'economia mundial, ja que factura el 65% a l'exterior.

Rodrigo Buenaventura

Rodrigo Buenaventura

Rodrigo Buenaventura, president de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) adverteix sobre els riscos de les Lletres del Tresor, els fons o altres títols de renda fixa, que tant interès han despertat entre els espanyols davant de la falta de dipòsits. Veu important que les entitats on es contracten traslladin un missatge als inversors minoristes perquè analitzin i valorin els riscos que tenen si continuen pujant els tipus, perquè prenguin la millor decisió abans d'invertir.

Cristina Herrero

Cristina Herrero

La insistència de l'Autoritat Independent de Responsabilitat Fiscal (Airef) ha donat resultats. L'organisme que dirigeix Cristina Herrero ha aconseguit que el Govern accedeixi a sotmetre a l'escrutini de l'ens fiscalitzador els 140.000 milions d'euros en crèdits concedits durant la pandèmia amb l'aval de l'Institut de Crèdit Oficial (ICO). Aquesta avaluació permetrà conèixer l'eficàcia en l'ús d'aquests recursos públics, en línia amb la qual cosa han fet altres països de la Unió Europea.