Fa mesos que la consellera delegada de Bankinter insisteix que la gran banca no entrarà en la guerra per captar dipòsits com ja estan fent les entitats de menor mida o els bancs digitals a Espanya. María Dolores Dancausa defensa que hi ha liquiditat al mercat i no és necessari, malgrat que la demanda és notable al nostre país. Tanmateix, l'executiva no aplica la mateixa política a Portugal, ja que al país veí acaba de millorar la seva oferta de dipòsits per segona vegada des de febrer.

Raül Carles

Raül Carles

La cooperativa Arrossaires del Delta de l'Ebre, propietraria de la marca Nomen Foods, preveu incrementar la seva facturació un 40% fins a 43 milions el present exercici, que es tanca el 31 d'agost. Entre els objectius immediats, segons destaca Raül Carles, director corporatiu, estan el de consolidar la seva presència a França, on després de consolidar la seva presència en la gran distribució de l'est i el sud-est del país veí ara busca completar l'actual xarxa de punts de venda estenent-se a tot el territori gal, un mercat en el que aprecia molt potencial.

Jorge Marichal González

Jorge Marichal González

Després d'una Setmana Santa amb nivells d'ocupació per sobre del 90% a tot Espanya, els hotelers alerten que es comença a notar l'efecte de la inflació. Segons el president de la Confederació Espanyola d'Hotels i Allotjaments Turístics, Jorge Marichal, creu que ja s'entreveu "un cert límit|topall en el volum de compra, en la capacitat adquisitiva." En això ha pesat sens dubte l'escalada dels preus que el sector acumula en els últims mesos, ja que el preu mitjà de la nit d'hotel no ha parat de pujar des de 2022 i ho continua fent amb força aquest any.