Amb prou feines uns dies després de ser rellevat de la presidència de Cellnex, Bertrand Kan ha renunciat també al seu lloc com a conseller independent de Cellnex juntament amb Peter Shore. Ho fa per "diferències irreconciliables" amb el màxim òrgan de gestió de l'empresa, una decisió amb la que contribueix a no afegir més inestabilitat a la situació desencadenada amb el desembarcament de Chris Hohn com a primer accionista i les discrepàncies en el consell en relació amb l'elecció del nou conseller delegat quan es faci efectiva la sortida de Tobías Martínez. L'expresident, que va assegurar que havia estat un honor i un privilegi ocupar aquest càrrec, deixa l'empresa després de vuit anys en què Cellnex s'ha aixecat com a principal operador europeu de torres i infraestructures de telecomunicacions, amb presència a 12 països i més de 135.000 emplaçaments en cartera.

Aleix Puig

Aleix Puig

Alguna cosa tenen les hamburgueses de la cadena Vici per haver captat l'interès dels futbolistes Leo Messi i Antoine Griezmann, que a través de la seva societat Barlon Capital, i de la mà d'Iris Ventures lideren una ronda d'inversió de 17 milions d'euros en la firma barcelonina fundada per Aleix Puig i el seu soci Oriol de Pablo. Aquesta injecció permetrà a la firma accelerar els seus plans d'expansió a nivell nacional i obrir locals a deu noves ciutats, més enllà d'ampliar plantilla i duplicar la facturació.

Axel Lehmann

Axel Lehmann

Pels pèls i després d'un allau de crítiques. El president de Credit Suisse, rescatat adquirit per UBS després de la seva fallida, va salvar el càrrec per tot just uns vots en la junta d'accionistes celebrada aquest dimarts, el que li permet tenir l'honor de ser l'últim president del banc abans de ser engolit per UBS per posar fi a 167 anys d'història com a entitat independent. A Lehmann no li va quedar més remei que disculpar-se pel final del banc davant de la pluja de crítiques de molts accionistes, grans i petits, que van anar desfilant per l'estrada per alleujar-se després del desastrós final del banc, que a molts els ha causat pèrdues milionàries.