Impulsor primer de la xarxa d'hospitals més gran d'Espanya, USP, i ara de les clíniques privades de proximitat Mi, que factura 36 milions a l'any, Gabriel Masfurroll, que va ser directiu del Barça en dues ocasions, no amaga la seva lluita contra el càncer, sinó que, al contrari, explica la seva evolució en els vídeos i textos que publica en LinkedIn. Diu el que pensa del Barça, que "no és més que un club, sinó un club més" i creu que la solució econòmica del club passa per convertir-se en Societat Anònima participada en un 51% per una Fundació que preservi els valors i controli les aliances.

Josep Lores

Josep Lores

La societat de garantia recíproca (SGR) Avalis de Catalunya espera tancar l'any amb un total de 350 operacions garantides que estaran vinculades a programes europeus dels Next Generation, que faciliten un cost financer molt reduït per a les iniciatives de creixement a l'empresa manufacturera i l'emprenedoria industrial, amb una subvenció del 2,5%. El conseller delegat d'Avalis, Josep Lores, valora el significatiu nivell de la demanda perquè demostra "la salut del teixit de les pimes a Catalunya".

 

Alejandra Kindelán

Alejandra Kindelán

La gran banca ha llançat un missatge clar en els últims dies, no vol ni té previst pagar pels dipòsits malgrat guanyar 4.700 milions, un 14% més que l'any passat gràcies a les pujades de tipus d'interès. La presidenta de l'Associació Espanyola de Banca, Alejandra Kindelán, ha reconegut que les entitats espanyoles no està remunerant l'estalvi com si fan les europees, malgrat això, no ha animat a fer-ho ni ha aconseguit que cap d'elles no faci el primer pas des de començament d'any.