José Ignacio Goirigolzarri aconsegueix un benefici de 3.145 milions en el seu segon any al capdavant de CaixaBank i anuncia que el 55% anirà destinat a retribuir a l'accionista, en concret repartirà uns 1.700 milions d'euros en dividends enguany. El banc s'ha proposat millorar encara més el seu resultat enguany malgrat la inflació i l'alentiment econòmic.

Eloi Gómez

Eloi Gomez

La start-up valenciana Jeff ha aixecat 90 milions de dòlars, uns 83 milions d'euros. Amb aquesta ampliació, la firma liderada per Eloi Gómez té l'objectiu d'impulsar la seva eina d'intel·ligència artificial (IA) per ajudar futurs empresaris a posar en marxa els seus negocis. Tanmateix, l'empresa porta mesos en una situació financera delicada després d'acumular sis mesos d'impagaments a gran part de la plantilla.

Jeff Bezos

Jeff Bezos

Amazon paga una mala decisió de Jeff Bezos. El fundador i ex CEO del gegant del comerç electrònic va decidir apostar el 2019 pel fabricant de vehicles elèctrics Rivian, convertint Amazon en un dels màxims accionistes de la companyia juntament amb Ford. La forta inversió que encara manté a Rivian li ha costat tancar el 2022 amb pèrdues de 2.722 milions de dòlars per la caiguda del valor de la companyia en Wall Street.