Coca-Cola Europacific Partners (CCEP), l'embotelladora que presideix Sol Daurella, ha elevat les seves vendes més d'un 20% en el primer trimestre fins a 655 milions. La companyia creix a tots els mercats en els quals opera i encarrila el compliment dels seus objectius de creixement a mitjà termini gràcies a aquest bon inici d'any.

Teresa Ribera

Teresa Ribera

La Comissió Europea dona llum verda a l''excepció ibèrica' fins al 31 de desembre, una de les principals mesures impulsades per la ministra Teresa Ribera per afrontar la crisi energètica topant el preu del gas al mercat a l'engròs d'Espanya i de Portugal i que, durant l'hivern, ha permès que el preu de la llum a Espanya hagi estat sensiblement inferior en comparació amb altres països europeus.

Héctor Grisi

Héctor Grisi

Banc Santander aconsegueix el seu millor benefici en cinc trimestres, 2.500 milions fins al març, malgrat l'impost temporal a la banca que han pagat a Espanya i que els ha restat 220 milions. El seu conseller delegat, Héctor Grisi, va destacar aquest dimarts que no pensa entrar en una eventual guerra de dipòsits i que, en tot cas, esperaran als moviments de la competència perquè les convulsions financeres dels últims mesos per les crisis de Credit Suisse i Silicon Valley Bank no han afectat els seus nivells de liquiditat.