L'empresa emergent catalana Mundimoto, dedicada a la compravenda de motos en línia a tot Europa, ha tancat una ronda de finançament de 10 milions d'euros, en la qual han participat Mútua Madrilenya i la família Riberas, a través del seu braç inversor Orilla Asset Management. El cofundador i conseller delegat de Mundimoto, Josep Talavera, ha explicat que aquesta operació ha permès donar entrada en la companyia a socis estratègics, com a Mútua Madrilenya i Orilla Asset, el que servirà per impulsar el creixement de la companyia.

Segons Talavera, el 2023 està sent un any d'especial rellevància per a la companyia, amb l'inici de la seva internacionalització, ja que ha llançat la seva plataforma a Itàlia, i amb l'ampliació del seu catàleg de vehicles, en el qual ha introduït les motos elèctriques noves. A més, l'empresa ha incorporat el servei de subscripció per a particulars i empreses.

Mundimoto va tancar el 2022 amb una facturació de 60 milions d'euros, el que suposa quadruplicar la de l'exercici anterior i espera superar aquesta xifra en aquest exercici. Els fons obtinguts en aquestes ronda de finançament permetran a la companyia continua amb el seu pla de creixement, consolidar la seva posició al mercat italià i continuar oferint nous productes i serveis com el rènting i la subscripció de vehicles o el llançament del primer marketplace de recanvis i peces de segona mà.

El director general adjunt de Segurs i Nous Negocis de Mútua Madrilenya, Víctor Zambrana, ha assegurat que es tracta d'una "operació estratègica" que posa de manifest l'aposta per la diversificació de l'entitat. Així, el Grup Mútua en dona "una pas més en la seva estratègia de creixement en l'àmbit de la mobilitat".