El rei Felip VI rebrà en audiència a empresaris i directius catalans de Freixenet, Círculo Ecuestre, Fundació CEDE i Fira de Barcelona en el Palau Albéniz durant la seva visita a Barcelona del pròxim 6 de juny, abans de presidir la Nit de la Logística de la fira SIL 2023.

La visita arribarà tan sols vuit dies després de la que Felip va protagonitzar al Cercle d'Economia. Després d'anys de tensió en totes les seves visites per les reivindicacions de l'independentisme, la Casa Reial ha recuperat la normalitat en les seves visites i intenta demostrar-la teixint llaços amb l'elit econòmica del país.

La ronda de reunions engegarà a les 12 amb la cúpula de Grup Freixenet, encapçalada pel seu president Alfred Oetker.

Posteriorment, a les 13 hores, es trobarà la Junta de Govern del Círculo Ecuestre.

A les 17h30, el Rei es trobarà el patronat, el senat i el consell directiu de la Fundació CEDE, Confederació Espanyola de Directius i Executius.

Finalment, a les 18h30, Felip VI es trobarà amb el president del consell d'administració i directius de la Fira de Barcelona per al relleu en la presidència del Saló Alimentaria.

Després, Felip VI presidirà la Nit de la Logística del SIL 2023, que tindrà lloc en el Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i reunirà més de 600 empresaris i professionals del sector de la logística, transport, intralogística i Supply Chain. A més, lliurarà un reconeixement a 50 professionals del sector coincidint amb el 25 aniversari del SIL, una de les fires més grans del món que engloba tots els sectors que formen part de la cadena logística.