N26 millora la seva oferta d'estalvi i ofereix ara un interès del 4% TAE als seus clients del compte Metal, que té un cost mensual de 16,90 euros al mes. Actualment, el neobanc ja té "milers de clients a Espanya amb aquesta subscripció" que es veuran afavorits per aquesta remuneració, encara que l'entitat busca també accelerar el ritme de captació i atreure nous subscriptors. Així ho ha posat en relleu aquest dimarts Pablo Reboiro, director general de N26 per a Espanya i Portugal en un encontre.

Reboiro ha explicat que quan N26 arriba a Espanya, els tipus d'interès estaven a zero i els bancs tradicionals començaven a cobrar comissions. El neobanc d'origen alemany "sempre" ha volgut anar amb els comptes clars i va establir un model de banca de subscripció on ofereix tres comptes de pagament i una de gratis, estàndard. En paral·lel, mantindran el compte al 2,26% TAE.

Fa un any, quan els tipus ja estaven a l'alça, N26 va llançar el compte al 2,26% TAE i ara que s'espera que els tipus comencin a baixar i l'oferta d'estalvi es redueixen el neobanc ha volgut desmarcar-se dels competidors i pujar l'aposta. "Remunerarem un 4% per al pla Metal, la qual cosa suposa transferir la totalitat del marge que et dona el BCE."

Aquesta oferta del 4% és il·limitada i sense condicions. S'oferirà des del primer euro i no hi ha saldo mínim ni màxim a remunerar. "Ningú no està donant res semblant i menys en un moment previ a la baixa de tipus", subratllava Reboiro.

N26 ja ha començat a oferir el compte al 4% en altres mercats on opera com Alemanya (el seu país origen) o Àustria. Aquest dimarts, es llança a Espanya.

Sobre l'oferta del 2,26% TAE, el director general de N26 per a Espanya i Portugal assegura que ha anat "meravellosament bé". Recorda que es va llançar "quan ningú pagava res pels estalvis", cosa que els ha permès més que duplicar el volum de dipòsits. "Hem més que duplicat el balanç. Tenim un 120% més de volum de dipòsits. L'èxit ha estat rotund".

Reboiro ha recordat que hi ha bancs espanyols que paguen a Itàlia un 4% d'interès pels estalvis” i aquí un zero”. A parer seu, a Espanya és on menys competència hi ha hagut dins dels països de l'euro. "Molts bancs no ha volgut obrir aquesta porta", concloïa.