La filial nord-americana d'ACS, Turner Construction Company, ha estat l'escollida pel New York City Club per construir el primer estadi de futbol de Nova York, un projecte que costarà 780 milions de dòlars (uns 710 milions d'euros al canvi actual) i que espera ell estar a punt perquè el club pugui competir allà en la temporada 2027. Segons ha comunicat el club en un comunicat oficial, l'estadi tindrà 25.000 butaques. ACS treballarà de bracet amb el despatx HOK, una de les firmes d'enginyeria i arquitectura més grans dels Estats Units.

L'estadi s'ubicarà al barri popular de Queens i anirà acompanyat d'un projecte de 2.500 habitatges assequibles, així com una nova escola pública i un hotel. El CEO del club, Brad Sims, ha assegurat que estan "molt excitats" pels responsables del projecte, que ajudaran a "portar la visió d'un estadi de classe mundial que està integrat en la comunitat local". Fins ara, el New York City Football Club jugava en el Red Bull Arena de la ciutat veïna de Nova Jersey, un estadi multiús que comparteix amb diversos clubs.

Turner Construction té una unitat especialitzada en esports que ha dut a terme projectes tan rellevants com la remodelació del Madison Square Garden. També ha treballat en el TQL Stadium, a Cincinatti, així com el SoFi Stadium, el Ianqui Stadium o el the Golden 1 Center. La relació entre HOK i Turner Construction Company es remunta a 50 anys enrere i, des d'aleshores, han construït més de 400 projectes junts.

El vicepresident de Turner, Charlie Whitney, ha assegurat que el projecte neix conscient de l'"impacte positiu i la transformació que portaran a la comunitat local". L'estadi crearà 14.200 llocs de treball durant la construcció i 1.550 permanents una vegada completada.