L'Hotel ZEL Costa Brava, el segon de la marca creada per Meliá Hotels International i Rafa Nadal, obrirà les portes al mes de juny a Cala Giverola a pocs minuts de Tossa de Mar, un any després del debut amb el ZEL Mallorca. L'enclavament elegit per al segon hotel ZEL és “un retir seductor” ubicat a 33 km de l'aeroport de Girona-Costa Brava, i a 109 km del de Barcelona. L'establiment, que ha respectat l'arquitectura orgànica original buscant la seva integració a l'entorn sobre la base de la filosofia “outdoor living”, proposa combinar una experiència de “benestar actiu, descans i diversió”.

Zel Melia Costa Brava
Zel Melia Costa Brava
Room Zel Melia Costa Brava Nadal
Room Zel Melia Costa Brava Nadal

Preus i habitacions

El ZEL Costa Brava té 214 habitacions i suites, que es distribueixen en diverses categories d'1, 2 i 3 habitacions anomenades Suites, Junior Suites, Casa ZEL i Duplex, totes amb vistes al mar, muntanyes, jardins. L'hotel compta amb un pati principal que servirà de punt de trobada per als hostes, oferint el seu cafè d'especialitat i una botiga per comprar productes locals i internacionals. Els hostes trobaran a l'establiment una sala de reunions panelable en tres, spa amb piscina climatitzada amb vistes a la muntanya i un solàrium amb vistes al mar, bany turc, sauna i una gran varietat de tractaments, al que se suma un gimnàs i dues sales per a entrenaments en grup i personalitzats. 

Suite Zel Melia Costa Brava
Suite Zel Melia Costa Brava
Room Zel Melia Costa Brava
Room Zel Melia Costa Brava

El preu de mitjana per a dues persones ja ronda els 800 euros en temporada alta, tot i que també hi ha ofertes per a una sola persona, només dormir, per 80 euros. Les reserves ja estan obertes i la promoció que llancen és una estança en règim complet d'un dia a partir de 139 euros. D'aquesta manera, el tenista balear amplia els seus horitzons empresarials, més enllà de la seva acadèmia de tennis a Manacor, molt polèmica pels terrenys on s'ha ubicat.

Alhora, s'ofereixen 46 activitats esportives diferents, gràcies a les seves instal·lacions: esports de pista com tennis, futbol-tennis, bàsquet, hoquei, ping-pong, vòlei platja o waterpolo, fins a esports de natura com el nordic-walking, running, bicicleta, trecking o crossfit i entrenaments de ioga, pilates, dansa, o jiu-jitsu, i esports aquàtics al mar a la seva piscina semiolímpica de 25 m2. L'hotel també comptarà amb un Beach Club a Cala Giverola, que oferirà als hostes la millor cuina mediterrània; un lobby bar, un “food-truck”, una guingueta de platja i diverses terrasses. Com a part de ZEL Club, s'organitzaran setmanalment activitats en què qualsevol hoste pot participar, com són circuits de natació, sessions grupals de running, classes de pintura i cuina creativa, i trobades socials com revetlles.

Gastronomia Zel Melia Costa Brava
Gastronomia Zel Melia Costa Brava

L'hotel ZEL Costa Brava és el segon després de l'obertura del ZEL Mallorca el juny del 2023. La marca ja ha anunciat un establiment a Sayulita (Mèxic) que inaugurarà el 2025 i també tindrà presència a Madrid i Punta Cana i té la intenció d'obrir quatre hotels Zel al Carib i Espanya, tal com avança Hosteltur.