Antonio Díaz, conegut popularment com El Mago Pop, ha adquirit el Branson Magic Theater, el teatre més gran de Missouri, als Estats Units. El Mago Pop ha comunicat la compra quatre anys més tard d'adquirir el Teatre Victòria, a Barcelona. Branson és la principal destinació turística per als nord-americans, amb més de 50 teatres i més de 100 shows a la cartellera. Amb 57.000 butaques disponibles, la ciutat de Mossouri supera Broadway en nombre de localitats. 

El Mago Pop ha fet aquest anunci al teatre que va comprar per informar del seu pròxim debut a Broadway, concretament a l'Ethel Barrymore Theather de Nova York, on presentarà el seu actual espectacle, Res és impossible, a partir del pròxim 17 d'agost. "Debutar a Brodway és un somni vital que significa el desafiament més important de la meva carrera. És una cosa que difícilment et puguis imaginar. Hi ha molt pocs espectacles de màgia que hagin pogut estar allà competint amb els grans musicals. Serà una experiència que estic segur, recordaré durant tota la vida", ha indicat Díaz aquest dilluns.

El Branson Magic Theater compta amb 2.800 butaques

En el transcurs d'aquesta trobada a la capital catalana, Antonio Díaz ha donat la notícia de la compra d'un gran teatre de 2.800 butaques als Estats Units. "Si volem fer carrera als Estats Units, necessitem un lloc base", ha assegurat Díaz. L'artista català ha explicat que la compra del teatre a Branson s'emmarca dins de la seva aposta pels Estats Units, a l'estar ubicat a 20 hores en cotxe tant de Nova York com de Las Vegas, i també perquè el seu espectacle és "tècnicament molt sofisticat" i necessitaven un lloc base.

En aquest sentit, l'il·lusionista ha aclarit que el Branson Magic Theater no acollirà espectacles fins a la primavera de 2024 perquè quan s'instal·lin allà aquest any recrearan l'Ethel Barrymore Teather per practicar el muntatge i desmuntatge de Nothing is Impossible. Aquest espectacle és "molt semblant" a l'espectacle actual d'El Mago Pop, Res no és impossible, encara que té algunes diferències en el guió per adaptar-lo a la cultura dels Estats Units, així com algun joc que duran a terme de forma diferent i els vídeos també seran diferents.

"És un somni", ha celebrat Díaz, que ha recordat com la pandèmia de coronavirus va ajornar el seu aterratge en un teatre de Broadway, previst inicialment el juliol de 2020, un contratemps que segons el parer de l'il·lusionista ha servit per preparar millor l'obra.

 

Adquisició del Teatre Victòria de Barcelona

A començaments de març de 2019, El Mago Pop va comprar el Teatre Victòria de Barcelona, una gestió que es va formalitzar al cap de tres mesos i que per a Díaz va ser "un somni personal i professional". L'empresa que durant tres dècades va gestionar el Teatre Victòria, 3xtr3s, format per les companyies Dagoll Dagom i Tricicle, va manifestar després de l'anunci que "el Mag Pop s'ha guanyat ser l'hereu" del seu projecte.