Els contribuents poden consultar des d'aquest dimarts les seves dades fiscals de 2023 —és a dir, la informació econòmica i patrimonial de la qual disposa l'Agència Tributària—, dues setmanes abans que comenci la campanya de la renda. Segons figura al lloc web de l'Agència Tributària, per accedir als serveis de renda, incloent-hi la descàrrega de les dades fiscals, els contribuents s'han d'identificar amb certificat electrònic, Cl@ve PIN o número de referència.

Els usuaris que vulguin utilitzar el número de referència, n'hauran d'obtenir un de nou introduint en la pàgina web o l'aplicació mòbil de l'Agència Tributària el contingut de la casella 505 de la declaració de la Renda de 2022, ja que s'ha posat en marxa un nou servei que invalida els números de referència previs.

Les dades fiscals inclouen informació com els ingressos obtinguts en treballar per compte d'altri, els interessos generats en comptes bancaris o els immobles dels quals s'és propietari, que seran els que l'Agència utilitzi per a l'elaboració de l'esborrany de la renda.

La campanya de la renda i patrimoni de 2023 engega el pròxim 3 d'abril per a la presentació de declaracions per internet —ja sigui a través del programa Renda Web o de l'aplicació mòbil— i s'estendrà fins a l'1 de juliol. El termini per presentar la declaració per telèfon comença el 7 de maig i l'atenció presencial en oficines engegarà el 3 de juny.