Un de cada dos empleats de l'hostaleria és estranger, segons la patronal d'Hostaleria d'Espanya, que titlla el fenomen d'"alleujament", ja que ajuda a pal·liar el problema de la falta de treballadors als bars i restaurants. Els hotelers es queixen que cada any s'accentua el problema de la falta de treballadors, amb una plantilla, en molts casos, envellida, i per al que demanen com a solució de portar contingents de l'exterior, informa Efe.
L'enquesta de població activa (EPA) quantifica en 1,96 milions de treballadors en l'hostaleria (que engloba tant restauració com hotels), mentre que només en la restauració hi ha 1,17 milions d'afiliats. Les dades disponibles en relació amb la presència de població estrangera se circumscriuen a tot el sector de l'hostaleria.
En aquest sentit, les xifres oficials apunten que hi ha 550.568 treballadors estrangers (alguna cosa més del 25%) procedents de la Unió Europea i tercers països, treballant en aquest sector, segons l'afiliació del Ministeri d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions. Aquestes dades, que inclouen tant Treballadors del Règim Especial de Treballadors Autònoms (Desafia) com del Règim General, situen l'hostaleria com el sector amb més presència de treballadors estrangers, seguit del comerç a l'engròs i a la menuda; reparació de vehicles de motor i motocicletes.
Catalunya encapçala la llista de comunitats autònomes amb més treballadors estrangers en aquest sector, amb un total de 118.464, seguida de la Comunitat de Madrid, amb 80.507, Comunitat Valenciana, amb 75.361, Illes Balears, amb 62.889, i Andalusia, amb 62.472.
Contractació en origen
Per al secretari general de la patronal, Emilio Gallego, la immigració és un factor "d'ampliació i de creixement molt positiu" per al sector, "tenint en compte que la piràmide de població espanyola tendeix a l'envelliment", ha explicat. Tanmateix, Gallec ha titllat d'"insuficient" el model espanyol de contractació en origen per una raó molt clara: és "inexistent".
Segons el seu parer, Espanya compta amb una "gran llacuna" respecte a aquest model d'immigració i "no té un format potent de visats d'ocupació en països d'origen amb captació de potencials treballadors". El sector demanda el govern espanyol fomentar la contractació en origen de treballadors per donar resposta a la dificultat per trobar fora qui sí que vulgui incorporar-se als bars i restaurants espanyols.
Opinió sindical
El responsable d'Hostaleria de Comissions Obreres (CCOO), Gonzalo Fuentes, ha apuntat a l'augment de població immigrant que treballa en aquest sector, "especialment després de la pandèmia" a causa que molts empleats van canviar de sector; a més, amb l'augment del turisme, lògicament hi ha més llocs. Aquest fet és "positiu", encara que adverteix que la restauració "presenta un rècord en parcialitat i temporalitat", la qual cosa afecta directament la qualitat de l'ocupació. En el context actual, reclama els empresaris que assumeixin els costos d'habitatge per als estrangers que arriben a cobrir temporades davant de l'augment del preu dels lloguers.
Per la seva part, el responsable d'Hostaleria d'UGT, Omar Rodríguez, ha rebutjat la mesura proposada pels empresaris de portar contingents d'altres països: "Portar gent de fora, que no pot comparar amb el seu país d'origen, pot ser un engany", adverteix. Rodríguez ha compartit amb el responsable de CCOO la necessitat de millorar les condicions laborals del sector i els convenis col·lectius per fer-ho més atractiu a la població jove i solucionar així el problema de la falta d'empleats.