Ja tenim l'ultradreta al Congrés dels Diputats. Els 24 representants de VOX han trepitjat per "primera vegada" el Parlament espanyol, i s'han fet notar en comportar-se com el que són: Una colla d'intolerants, mal educats i antidemòcrates que, a més a més, pontifiquen i alliçonen la resta del món amb les seves primitives idees. No han tingut prou amb convertir el Congrés en un galliner i sabotejar les fórmules utilitzades pels presos polítics (i la resta de partits que no consideren respectables) per acatar la Constitució espanyola, sinó que el seu líder ha penjat una fotografia per demostrar al món que és el sheriff, un machote, "el gallo del corral"

Abascal Junqueras Sanchez @santi abascal

@santi_abascal

És Santi Abascal, l'heroi fatxa, el campió de la testiculina pàtria. El que vigila l'Oriol Junqueras mentre que té atemorit el president Pedro Sánchez. Ah, i un gran escriptor amb una capacitat de síntesi formidable. Així ha resumit el seu primer dia d'escola, del que ha escapat sense que el fessin fora. Llàstima. "Estaremos vigilantes, para que ni los golpistas ni el gobierno pisoteen la Nación Española. El pleno de hoy ha sido un bochorno en el que se ha permitido a los golpistas atacar la Constitución en vez de acatarla." Aquest és el text que acompanya la fotografia escollida pel líder dels d'extrema dreta: Una imatge (que hauria de revisar el VAR, per comprovar que no és un fake) que transmet, en essència, una cosa: Que és un perdonavides. 

La imatge ha fet les delícies del seu limitadíssim públic, feliç amb l'exercici d'onanisme iconogràfic del seu Messies. Els comentaris, a l'alçada del personatge, del partit que representa i d'una Espanya de la que la gran majoria vam dimitir fa molts anys.

Així estan les coses a l'Estat espanyol: Demòcrates empresonats per permetre votacions, i filofeixistes (alguns d'ells, armats), ridiculitzant, pervertint i insultant la pròpia democràcia. Un país que premia els fantasmes del franquisme mentre que castiga la llibertat i el diàleg. Demencial.