Els càstigs dels pares a fills són un clàssic de totes les cases. Generació rere generació, l'hàbit segueix intacte. El que canvia són els tipus de càstigs, que ara estan relacionats amb la tecnologia... Què no ho està avui dia?

En aquesta ocasió, un pare va castigar la seva filla sense mòbil, però no content amb això, va fer-ne del càstig una broma.

Quan la filla estava reclosa -emprenyada- a l’habitació, el pare va passar-li per sota de la porta un full reproduint una conversa com si fos de Whatsapp.

Hola filla, espero que estiguis fent bondat. T’estimo”, escriu el pare a la conversa fictícia. En veure que la filla no hi contesta hi deixa anar la icona d’un cor. La noia continua muda, i aleshores el pare li pregunta que “per què no em respons?”. I aquí arriba la traca final: “Oh, wait” (“oh, espera”), i després una icona de riures... No li contestava, és clar, perquè no tenia el mòbil per culpa d’ell.

Un amic de la filla va penjar la imatge de la broma a les xarxes, i el càstig del pare ja s’ha convertit en viral:

Si és que no hi ha res com prendre’s les coses amb humor...

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat